Οι Αναρτήσεις μου στο facebook

Τελευταίες Αναρτήσεις στο Facebook

Και όσοι γυρίσαμε από διακοπές μπορούμε πια να πούμε "Καλό Φθινόπωρο".....Εντάξει, ξέρω...πολλοί θα πείτε τι καλό φθινόπωρο? τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, δεν έχουμε δουλειά, δεν έχουμε λεφτά, γυρνάμε πάλι στο σπίτι με τους γονείς, κλεισούρα με τα τρεχάματα των παιδιών για άλλους, άλλοι έχετε εξεταστικές, άλλοι "τρέχετε" λίγο και φαντάζεστε έναν ακόμη χειμώνα μοναξιάς να έρχεται κι αλλοι δεν έχετε κανέναν στόχο και καμία διάθεση για τίποτα.....Εδώ λοιπόν εγώ θα πώ, Ψυχραιμία... γι αυτό χρειαζόμαστε τον τόσο αγχωτικό Σεπτέμβριο γιατί το άγχος που μας φέρνει μας κινητοποιεί να οργανωθούμε και να βάλουμε σε μια σειρά τα πράγματα....Έχουμε έναν ολόκληρο μήνα μπροστά μας, ζόρικο μεν αλλά και τόσα πολλά υποσχόμενο. Δείξτε υπομονή, μεθοδικότητα και μοιραστείτε με ψυχραιμότερους απο εσάς τις αγωνίες σας και ο χειμώνας δεν μπορεί παρά να μπει αλλιώς, διαφορετικός απ' ότι τον φαντάζεστε.
Να μην ξεχάσω όμως κι εσάς που κοπιάσατε περυσι και το φετινό καλοκαίρι σας αντάμειψε, καλή καλή συνέχεια να έχετε, σας χαίρομαι πάρα πολύ.
Καλό Φθινόπωρο σε όλους μας!!!!!
...

View on Facebook

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ

Για όλους εσάς που αυτό το πάσχα νιώθετε μόνοι, λυπημένοι ή κάνετε έναν απολογισμό όλης της χρονιάς που μεσολάβησε από το προηγούμενο πάσχα και αυτός δεν είναι όπως θα θέλατε, για εσάς που νιώθετε "λίγοι" και "άτυχοι" σε σχέση με αρκετούς συγγενείς από αυτούς θα συναντήσετε.....ένα έχω να προτείνω....μοιραστείτε το..........μοιραστείτε αυτό που νιώθετε με κάποιον, με έναν, απλά επιλέξτε έναν να σας ακούσει, φίλο, συνάδελφο, συγγενή....ενδεχομένως δεν θα αλλάξει ως δια μαγείας η ζωή σας όλη, αλλά θα γίνει πιο υποφερτό αυτό που ο καθένας σας βιώνει...ως το επόμενο πάσχα που τα πράγματα θα είναι αλλιώς και δεν θα θυμάστε καν πόσο δύσκολα τα βιώνατε κάποτε, σήμερα δηλαδή. Για όλους εσάς που αυτό το πάσχα σας γεμίζει όμορφα, γλυκά συναισθήματα, ευχαριστηθείτε τα στο έπακρο και μοιραστείτε κι εσείς. Καλή Ανάσταση σε όλους.
...

View on Facebook

Όσο άσχημα κι αν ξεκινήσει η ζωή κάποιου, πάντα υπάρχει ελπίδα..... ...

"At age 30, she wanted to commit suicide..."

View on Facebook

Γονείς, αφήστε τα παιδιά να νιώσουν βαρεμάρα.Έρευνες δείχνουν πως η βαρεμάρα δημιουργεί ένα αίσθημα εσωτερικής γαλήνης το οποίο βοηθάει τα παιδιά ν' αναπτύξουν αυτογνωσία. Για το λόγο αυτό οι ειδικοί προτείνουν την αποφυγή χρήσης smartphones και tablet σε ένα παιδί που βαριέται. Είναι προτιμότερο να σκεφτούμε για τα παιδιά μας δημιουργικές δραστηριότητες, δραστηριότητες που να εξάπτουν τη φαντασία τους...
www.youtube.com/watch?v=7x_QuCJ7EbA
...

View on Facebook

Ο χρήστης Θεοδωρα Βουτσινα MSc, Ψυχολογος, Ψυχοθεραπευτρια πρόσθεσε μια νέα φωτογραφία. ...

View on Facebook