Ψυχολόγος - MSc Συμβουλευτική
 
ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΟΥΤΣΙΝΑ MSc

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Η ιστοσελίδα μου συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που εφαρμόζεται στις βάσεις δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και δεσμεύεται για την πλήρη εφαρμογή της.

Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία αποστέλλονται από τον χρήστη κατά την διάρκεια της συμπλήρωσης μιας φόρμας επικοινωνίας θα χρησιμοποιηθούν μόνο από εμένα και από καμιά άλλη επιχείρηση. Στόχος είναι η καλύτερη δυνατή επικοινωνία με τον χρήστη που συμπλήρωσε την φόρμα. Τα προσωπικά δεδομένα δεν θα χρησιμοποιηθούν για οποιονδήποτε άλλο λόγο.

Σας πληροφορώ ότι τα προσωπικά δεδομένα που λαμβάνονται από την ιστοσελίδα voutsina.com.gr θα αποθηκεύονται με τη σειρά τους σε αρχεία ιδιοκτησίας μου (όπως emails). Αυτά τα αρχεία χρησιμεύουν για τη διαχείριση, την οργάνωση ή την παροχή περιεχομένου στους πελάτες μου, την καλύτερη γνώση των προτιμήσεών τους και την προσαρμογή των υπηρεσιών μου σε αυτές.

Επίσης για το ενδεχόμενο παροχής νέου περιεχομένου ή υπηρεσιών και την αποστολή προωθητικού υλικού σχετικά με τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μου στον τομέα των υπηρεσιών και του περιεχομένου που προσφέρονται μέσω του ιστότοπου voutsina.com.gr.

Δεν εμπορεύομαι ούτε παρέχω κατ’ οιονδήποτε τρόπο σε τρίτους τα προσωπικά δεδομένα που απεστάλησαν από χρήστες της ιστοσελίδας μου.

Η ιστοσελίδα voutsina.com.gr διατηρεί το δικαίωμα να επεξεργάζεται και να εμπλουτίζει τους παρόντες όρους. Οι επισκέπτες της καλούνται να ελέγχουν τακτικά την προκείμενη περιοχή.

Η χρήση του της ιστοσελίδας μου προϋποθέτει και επιβεβαιώνει ότι ο χρήστης/επισκέπτης έχει κατανοήσει πλήρως όσα αναφέρονται παραπάνω, καθώς και ότι συμφωνεί απόλυτα με τους όρους αυτούς.

Δικαιώματα Ενημέρωσης, Πρόσβασης, Αντίρρησης κλπ

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα να γνωρίζει εάν τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που τον αφορούν αποτελούν ή αποτέλεσαν αντικείμενο επεξεργασίας, να λαμβάνει γνώση του περιεχομένου του τηρούμενου φακέλου του με όλα τα τηρούμενα προσωπικά δεδομένα που το αφορούν και την προέλευσή τους, τους σκοπούς της επεξεργασίας, τα στοιχεία που περιοδικά προστίθενται ή αφαιρούνται από το φάκελό του και τη λογική κάθε τυχόν αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, αν και όποτε υφίσταται τέτοια. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα να προβάλλει αλλαγές/τροποποιήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τον αφορούν.

Συγκατάθεση

Σε όλες της φόρμες επικοινωνίας ζητείται ρητά η συγκατάθεση του χρήστη στους όρους αυτούς.

Για οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων σας, καθώς και για την περίπτωση που επιθυμείτε να ασκήσετε τα ως άνω δικαιώματά σας, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του νόμου, επικοινωνήστε μαζί μας.

τηλ. 69 44753 705, e-mail: info@voutsina.com.gr